Tiešraide: Rīgas egles iedegšana ar jaunu pasaules Ginesa rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šodien, 2. decembrī plkst. 18.00 tiešraidē sekot līdzi jauna pasaules Ginesa rekorda norisei un Rīgas pilsētas Rātslaukuma egles iedegšanai.

Rīgas Rātsnama telpās tiks ierīkota pasaulē līdz šim lielākā Rūba Goldberga mašīna, kuras 400 ķēdes reakcijas posmi, iespējams, ierakstīs Latvijas vārdu oficiālajā Ginesa pasaules rekordu reģistrā. Šīs ķēdes reakcijas rezultātā kā dāvana rīdziniekiem un pilsētas viesiem tiks iedegta pilsētas Rātslaukuma egle.

Rūba Goldberga mašīna ir ierīce, kas ļoti vienkāršus uzdevumus veic sarežģītā veidā, izmantojot dažādas secīgas darbības. Mērķa sasniegšanai un pasaules rekorda uzstādīšanai tikusi izveidota profesionāla speciālistu komanda, kurai jau ir bijusi pieredze ar līdzīgu projektu īstenošanu un kas rūpīgi plāno un izstrādā ikvienu no 400 Rūba Goldberga mašīnas posmiem. Pašlaik lielākās Rūba Goldberga mašīnas pasaules rekords pieder ierīcei, kas 2015. gada aprīlī no 382 posmiem tika izveidota Ungārijā.

Tiešraide no Ginesa rekorda norises un Rātslaukuma egles iedegšanas skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv. Notikuma skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu