«Pasaules Sniega dienā 2017» plāno piedalīties ap 30 000 dalībnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Šo svētdien, 15.janvārī, sesto gadu pēc kārtas visā pasaulē un vairākās vietās Latvijā ar dažādiem interesantiem pasākumiem tiks atzīmēta visā pasaulē popularitāti iegūstošā «Pasaules Sniega diena 2017», dodot bērniem iespēju iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes uz sniega. Šogad dalībnieku skaits varētu sasniegt rekordskaitu, jo Sniega dienas aktivitātēs plāno piedalīties aptuveni 30 000 dalībnieki, informē Latvijas Slēpošanas federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pasaules Sniega diena ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) ikgadējs sniega festivāls, kas dod bērniem un viņu vecākiem iespēju iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes uz sniega. Pasaules sniega diena ir kļuvusi jau par tradīciju, un tā jau sesto gadu pēc kārtas noritēs janvāra trešajā svētdienā daudzās vietās Latvijā.

Vairākās vietās mūsu valstī Sniega dienas pasākumi norisināsies trīs dienu garumā, jo dažādas ziemas prieku aktivitātes ir paredzētas arī piektdien un sestdien.

Latvijas Slēpošanas federācija, atbalstot ar dažādiem atribūtiem dalībniekiem, kā arī informatīvi savā mājaslapā www.ski.lv, piedāvā pašvaldībām un to skolām, bērnu dārziem un sporta dzīves organizatoriem rīkot «Pasaules Sniega Dienas» pasākumus. Šogad papildus solītajiem atribūtiem esam sarūpējuši arī pildspalvas un aproces, kuras varēs izmantot kā piemiņas veltes vai balviņas dalībniekiem. Tā kā «Pasaules Sniega diena» kļūst populārāka, organizatoru un dalībnieku skaits līdz ar to aug ar katru gadu. Šogad uz Sniega dienas pasākumiem savus pieteikumus ir atsūtījuši vairāk nekā 160 organizatori no 75 pašvaldībām, bet ziemas aktivitātes plāno piedalīties ap 30 000 dalībnieki, kas ir par dažiem tūkstošiem vairāk nekā pērn.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu