Tālbergs: Mācītāja Rubeņa grāmata ir jāsadedzina

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas Kristīgā radio direktors Tālivaldis Tālbergs, kurš pārstāv visnotaļ konservatīvu un citādam viedoklim uzbrūkošu kristietības tradīciju, savā raidījumā «Aktuālā diskusija», kas skatāms vietnē «Youtube», izteicies, ka mācītāja Jura Rubeņa populārā grāmata «Viņa un viņš. Mīlestība, attiecības, sekss» ir vienkārši jāsadedzina. Vai jums tas kaut ko neatgādina? Gebelsu? Staļinu?

«Šajā raidījumā mēs grāmatas skatīsimies Dieva vārda gaismā,» diskusijas iesākumā viņš saka skatītājiem un diskusijas viesiem - kādam baptistu draudzes loceklim Jānim Biķim un teologam, misionāram Jurim Doveiko.

Veselu stundu šie kungi analizē minēto grāmatu, tās saturu un ilustrācijas, un nonāk pie secinājuma, ka Rubeņa rakstītais ir maldu mācība, tā ir pretrunā Jēzus Kristus mācībai Bībelē, un tā nemaz nav kristīga grāmata. Tālbergs kā «īstens kristietis» par šo «nožēlojamo» grāmatu, kas, cita starpā, slavina arī tādas lietas kā elkdievību, aizstāv homoseksualitāti un, kā viņš izsakās, citas «izvirtības», neko nevēlas dzirdēt.

Noskaties video. Runas par dedzināšanu ap 53 min.

Grāmata «Viņa un viņš» jau piekto mēnesi pēc kārtas ir latviešu pirktāko grāmatu pirmajā trijniekā.











KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu