Slēpošanas kalnu pārstāvji apmierināti ar sniega kvalitāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Latvijas slēpošanas kalnu pārstāvji patlaban ir apmierināti ar sniega kvalitāti, liecina slēpošanas trašu mājaslapās un sociālajos tīklos publicētā informācija.

Slēpošanas kompleksa «Žagarkalns» mājaslapā rakstīts, ka visās trasēs ir svaigs sniegs un beidzot «Žagarkalns» ver vaļā arī visgarāko - «Meža trasi». Nedēļas nogalē būs atvērts «Guttas snovborda parks» visā platumā ar visiem jaunajiem elementiem.

Arī slēpošanas un atpūtas kompleksa «Ozolkalns» sociālajā vietnē «Twitter» teikts, ka kalns ir perfekts, lai tajā baudītu ziemas priekus. Atvērta arī «Zilā trase».

«Kamparkalns» mājaslapā teikts, ka turpmāk «Kamparkalns» strādās pēc ierastā grafika, piemēram, sestdienās no plkst. 10-23, bet svētdienās no plkst.10-22. Vidējais sniega biezums uz kalna ir 50-70 centimetri un sniega kvalitāte abās trasēs esot teicama.

«Riekstukalns» mājaslapā minēts, ka patlaban «Riekstukalns» darbinieki izmanto pazemināto gaisa temperatūru sniega ražošanai, lai uzlabotu sniega kvalitāti. Ir sagatavotas visas trases. Sestdien plānots strādāt no plkst.9-23, bet svētdien no plkst. 9-22.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar pašreizējām «Global Forecast System» prognozēm, šajā nedēļas nogalē Latvijā gaidāms neliels sals, bet nākamnedēļ visās dienās gaisa temperatūra pakāpsies virs nulles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu