Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Slavena TV dīva ar kailām krūtīm izaicina Putinu (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

«Visu, ko dara vīrietis, sievietei ir tiesības izdarīt vēl labāk,» savā Instagram profilā pie fotogrāfijas ierakstījusi pazīstamā amerikāņu televīzijas šova vadītāja Čelsija Hendlere (Chelsea Handler). Attēlā 39 gadus vecā komiķe ar kailām krūtīm redzama jājam uz zirga, tādējādi kariķējot slaveno Krievijas prezidenta Vladimira Putina 2009. gada foto.

Tiesa, ātri vien šis foto «Instagram» tika cenzēts kailuma dēļ. Tieši to Hendlerei arī vajadzēja.

«Ja vīrietis nofotografē savus krūšu galus, tas ir ok, bet ja sieviete? Vai dzīvojam 1825. gadā?» viņa jautā.

Hendlere vēlāk bildi ievietoja mikroblogu vietnē «Twitter» ar piebildi: «Šādas bildes cenzēšana ir seksisms. Man ir visas tiesības parādīt, ka man ir labāks ķermenis nekā Putinam.»

Foto: Instagram

Jau agrāk radušās konfliktsituācijas, kad sievietes vēlējušās publicēt savas kailās krūtis «Instagram». Īpašu rezonansi nesen ieguva 22 gadus vecā aktieru Brūsa Vilisa un Demijas Mūras meita Skauta Vilisa, kura publicēja bildi, kā viņa kailām krūtīm pastaigājas pa ielu. Attēlam viņa bija pievienojusi tēmturi #FreeTheNipple, kas aicina «atbrīvot krūšu galus». Viņas aicinājumam pievienojās daudzas sievietes, īpaši jaunās māmiņas, kuras kopš Instagram jauno ierobežojumu ieviešanas šajā vietnē vairs nedrīkst publicēt sava bērniņa barošanas ainas.

Skauta Vilisa
Skauta Vilisa Foto: Instagram
Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu