Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Burgeru reklāmas kļūst arvien seksīgākas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ātrās ēdināšanas restorānu kompānija «Carl's Jr.» turpina pikantu reklāmu sēriju ar dabiskām kuplu krūšu modelēm, lai «iebarotu» tautiešiem Amerikā savus neveselīgos (to atzinuši 99% dietologu un ārstu) burgerus. Pēdējais no šiem seksīgajiem klipiem demonstrēts amerikāņu futbola fināla «Super Bowl» laikā.

Minūti ilgajā reklāmā milzīgu burgeru reklamē daiļā modele Šarlote Makinija (Charlote Mckinney), kura atzīst, ka tiešām filmēšanās laikā iekodusies šajā «Carl's Jr.» burgerā. Pat veselas astoņas reizes. Tiesa, viņa arī atzīst, ka nopietni strādā pie savas diētas un tikai svētdienās varbūt atļaujas uzkost ko mazliet neveselīgāku.

Šarlote Makinija
Šarlote Makinija Foto: Ekrānuzņēmums

Šo kuplo krūšu īpašnieci, kura nopietni izaicinājusi «Sports Illustrated» vāka modeli Keitu Aptoni, drīzumā varēs redzēt arī uz kino ekrāniem, jo pavisam nesen Šarlote atgriezās no Luiziānas, kur kopā ar aktieri Deividu Speidu piedalījās komēdijas «Crackle» filmēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu