Vai Šarlote Makinija ir jaunā Keita Aptone?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau kādu labu laiciņu kuplo krūšu īpašniece, blondā modele, aktrise, «Sports Illustrated» vāka modele Keita Aptone priecē pasauli ar seksīgām fotogrāfijām apakšveļā, taču arvien biežāk pie apvāršņa parādās jaunas, ne mazāk seksīgas modeles, kuras labprāt ieņemtu seksīgākās modeles titula īpašnieces Aptones vietu.

Gada sākumā amerikāņu futbola fināla «Super Bowl» laikā vienā no reklāmām spilgti iemirdzējās kāda jauna, seksīga modele Šarlote Makinija (Charlotte Mckinney). 21 gadu vecā daiļava reklamēja «Carl's Jr.» burgeru, un drīz sociālajos tīklos šo meiteni sāka dēvēt par jauno Keitu Aptoni.

Šo kuplo krūšu īpašnieci, kura nopietni izaicinājusi Aptoni, drīzumā varēs redzēt arī uz kino ekrāniem, jo pavisam nesen Šarlote atgriezās no Luiziānas, kur kopā ar aktieri Deividu Speidu piedalījās komēdijas «Crackle» filmēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu