Atā, neķītrum: «Playboy» vairs nepublicēs pilnīgi kailu sieviešu fotogrāfijas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV pieaugušo žurnāls «Playboy» beigs publicēt pilnīgi kailu sieviešu fotogrāfijas, ar kurām šis žurnāls bijis tik cieši saistīts.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad žurnāla galvenais redaktors septembrī tikās ar tā dibinātāju Hjū Hefneru, pavēstīja uzņēmuma vadītājs Skots Flanderss. Tikšanās notika Hefnera privātmājā «Playboy Mansion» Losandželosā.

Šādi mainīts «Playboy» tiks izdots no nākamā gada marta;

tajā vēl arvien tiks iekļautas sieviešu fotogrāfijas provokatīvās pozās, bet ne kailas.

Flanderss atzina, ka kailfotogrāfijas ir kļuvušas «nemodernas» interneta laikmetā. «Tagad jūs esat viena [datorpeles] klikšķa attālumā no jebkura iedomājama seksa akta par velti. Tātad šai ziņā tas ir vienkārši nemoderni,» sacīja Flanderss.

Žurnāls savulaik bija ieguvis ievērību ar to, ka lauza tabu, kurš neļāva parādīt sievietes kailas.

Tomēr tagad, kad pornogrāfiski foto ir pavisam viegli pieejami internetā, tiek pārdoti aizvien mazāk «Playboy» eksemplāru.

Žurnāla tirāža ir samazinājusies no 5,6 miljoniem 1975.gadā līdz aptuveni 800 tūkstošiem tagad, liecina Auditēto mediju alianses dati.

Lai tiktu ielaists tādās sociālo mediju platformās kā «Facebook», «Twitter» un «Instagram», «Playboy» jau ir padarījis daļu sava satura drošu darbam šajās platformās, informēja Flanderss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu