Džidži Hadida pozē kaila uz «Vogue» vāka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kamēr erotiskais žurnāls «Playboy» atteicies no kailu sieviešu eksponēšanas uz vāka, modes izdevums «Vogue» devies pretējā virzienā. Šomēnes par sensāciju kļuvis «Vogue» vāks, uz kura 20 gadus vecā amerikāņu modele Džidži Hadida redzama pilnīgi kaila.

«Kāds gods atrasties uz franču «Vogue» vāka!» raksta pati Hadida, kura pēdējās nedēļās dzeltenajā presē nonākusi arī tāpēc, ka kļuvusi par puišu grupas «One Direction» bijušā dalībnieka Zeina Malika draudzeni. «Paldies liels arī fotogrāfiem!»

Hadida pozējusi veseliem diviem «Vogue» vākiem. Vienā viņa redzama apģērbta (arī daļēji), bet otrā - pilnīgi kaila.

What an honor and dream come true it is to be on the cover of French Vogue. Thank you so much @mertalas @emmanuellealt ?

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Lepna par meitu ir Hadidas māte Jolanda Fostere, kas savā «Instagram» ierakstījusi, ka «īstas sievietes nekad nesalūst un atgriežas spēcīgākas nekā agrāk».

Fanu rindas papildinājusi arī Hadidas draudzene Kendala Dženere (Kendall Jenner), kas raksta: «Būšu atklāta... esmu iemīlējusies!»

Hadida 2015. gadā jau pabijusi uz 12 dažādu žurnālu vākiem.

And here's the version where I'm wearing mostly Chanel N°5 ;) lol @vogueparis

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu