Šīs skarbās dāmītes rokās tu tapsi pakļauts un dziedināts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ierastās skarbās SM saspēles vietā šogad festivālā «Erots 2016» 19. un 20. februārī būs vēl nebijis, emocionāli piesātināts un hipnotisks priekšnesums. Bargā kundze Miss Monique Marneffe būs iejūtīgāka nekā parasti, tomēr dzirksteles šķīdīs tik un tā, ziņo rīkotāji, starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Austriete Miss Monique Marneffe ies citu, taču ne mazāk bīstamu un vilinošu ceļu – viņa balansēs uz naža asmens starp bargumu un kvēlu kaisli. Bargās kundzes vara pār abiem «vergiem» tieši neizpaudīsies, jo viņa viltīgi spēlēsies ar slēptākajām sajūtām, atmodinot vēl neatmodinātās.

Monikai un viņas skatuves partneriem SM priekšnesums ir kas vairāk nekā tikai šovs. Tā ir būtiska viņu dzīves sastāvdaļa, lai arī slepena. Mākslinieki uz «Erota» skatuves sola radīt performanci, kurā uzburs sirreālu skarbuma, bargas kontroles un tumšu kaislību piesātinātu ainu.

Šova iespaidu uz skatītāju sajūtām nevar paredzēt, jo netipiskā māksliniece pārvalda arī hipnozes mākslu un veikli orientējas cilvēka psiholoģijā – viņa studējusi seksualitātes terapiju. Nonākot Monikas rokās, tev nav izvēles – tu tapsi pakļauts un dziedināts!

Oficiālais «Erots 2016» pre-party naktsklubs «Coyote Fly». Biļetes uz «Erots 2016» var iegādāties «Biļešu servisa» (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē (darbadienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā «Kupidons Plus». Pasteidzies iegādāties biļetes tikai par 16 eiro, jo, tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes kļūs dārgākas! Autostāvvietas cena – 5 eiro. Ieeja festivālā-izstādē - no 18 gadu vecuma!

«Erots 2016» norises laiki:

19. un 20. februārī no plkst. 18.00 līdz 03.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu