Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Lai arī seriālā «Modern Family» aktrise Ariela Vintere (Ariel Winter) tēlo kārtīgu teicamnieci Aleksu Danfiju, reālajā dzīvē viņa ir visnotaļ liela draiskule. 2015. gadā viņa veikusi krūšu samazināšanas operāciju.

Šajā foto akcents vairāk uz svaigi lakotajiem nagiem, nevis... acīm.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Anabela Eiverija «Bella» Torna ir amerikāņu pusaudžu seriālu («My Own Worst Enemy») aktrise, modele, dejotāja un, jā, - dziedātāja. Šogad viņa redzama komēdijā «Alvins un burunduki: Diženais burunduļojums» («Alvin and the Chipmunks: The Road Chip») un arvien biežāk priecē savus fanus ar seksīgiem foto.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski) pirms pāris dienām svinēja savu 25. dzimšanas dienu. Šo notikumu viņa sociālajos tīklos atzīmēja ar vairākiem seksīgiem bikini foto. Viens no tiem - salmu platmalē dzidrajā okeāna ūdenī.

Emīlija Ratadžkovska
Emīlija Ratadžkovska Foto: no sociālajiem tīkliem

26 gadus vecā austrāliešu repere Igija Azelia (Iggy Azalea) slavena ne tikai ar savām dziesmām, bet arī iespaidīgo pēcpusi. Ne velti viņu dēvē par balto Nikiju Mināžu.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Riana atpūtā...

Riana
Riana Foto: no sociālajiem tīkliem

Seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood) savā «Instagram» labprāt publicē pikantus, erotiskus foto. Lūk, viens no nesenākajiem.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Moldovas modele Ksenija Deli pirms gada dzeltenajā presē bija nonākusi saistībā ar viņas romāniņu ar Džastinu Bīberu, viņa filmējusies arī divos klipos («Thinking About You» un «What Do You Mean»). Daiļā dāma sociālajos tīklos publicējusi ļoti pikantu foto, kurā 10 citas daiļavas eksponē savus dupsīšus. Skaisti un seksīgi!

Foto: no sociālajiem tīkliem
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu