Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Ja skatāmies uz ASV daiļavām, tad šī nedēļa bijusi īpaši patriotiska. 4. jūlijs ir ASV neatkarības diena, un tam par godu tapuši vairāki interesanti un pikanti foto. Piemēram, 24 gadus vecā «Playboy» modele Alisa Arsei (Alyssa Arcè) nofilmējusies īpašā svētku video ar ASV karoga simbolikas atribūtiem.

?????????| ?- @murdaball - @playboy

A photo posted by Alyssa Arce ? (@miss_alyssaarce) on

Foto: @miss_alyssaarce

Happy Fourth of July weekend from @playboy and me! ?? #4thofjuly | ?- @ericlongden

A video posted by Alyssa Arce ? (@miss_alyssaarce) on

Arī amerikāņu aktrise Keita Hadsone (Kate Hudson) pievienojusies to slavenību pulciņam, kas sociālajos tīklos publicē savus kailfoto. 37 gadus vecā Keita Hadsone šonedēļ sociālajā vietnē «Instagram» lepni dalījusies ar attēlu, kurā redzama pilnīgi kaila. Lai arī attēlā aktrise redzama no aizmugures, viņas auguma aprises ir izteiktas. Hadsone kaila pozē pie loga, bet foto aprakstā viņa atklāj, ka jūtas laimīga. Pagriežam fotošopā vairāk «brightness» un baudām!

Keita Hadsone
Keita Hadsone Foto: Instagram

Jau labi iepazītā seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood) savā «Instagram» labprāt publicē pikantus, erotiskus foto. Lūk, viens no nesenākajiem.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Seksapīlā britu aktrise un modele Kellija Brūka, kas jau vairākus gadus izdod savu veļas un bikini līniju, kura veltīta tādām kā viņa – formīgām sievietēm, šoreiz nofotografējusies bez apakšveļas.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Lai arī seriālā «Modern Family» aktrise Ariela Vintere (Ariel Winter) tēlo kārtīgu teicamnieci Aleksu Danfiju, reālajā dzīvē viņa ir visnotaļ liela draiskule. 2015. gadā viņa veikusi krūšu samazināšanas operāciju. Un šonedēļ publicējusi kārtējo foto, kas ir pievērsis fanu uzmanību. Diezgan liela vanna!

Foto: no sociālajiem tīkliem
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu