Slavenas dāmas, kurām piemīt... nedaudz fetišisma!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Arī slavenībām ir sava privātā dzīve, kuru gribas paturēt aiz aizvērtām guļamistabas durvīm. Un tomēr ir kādi mazi, pikanti sīkumi, ko reiz viņas ir kādās intervijās atklājušas. Uzzini, kas skaistajām un talantīgajām slavenībām patīk no fetišu pasaules.

 
Foto: AFP/LETA

Modele, aktrise Karmena Elektra un rokudzelži

Seriāla «The Baywatch» skaistule reiz atzinusi, ka mīlēšanās laikā viņai patīk sajust arī nedaudz sāpju un lieliskākais guļamistabas aksesuārs esot rokudzelži, raksta therichest.com.

Foto: Buzzfoto/LETA
 
Foto: AP/LETA

Modele, aktrise Eva Longorija un šalles

«Bīstamo mājsaimnieču» zvaigzne un izskatīgā modele Eva Longorija kādā sieviešu žurnālā ir izteikusies, ka seksa rotaļās piekopj sasiešanas metodi - tiesa, ne ar virvēm, bet gaisīgām zīda šallēm.

Foto: AP/LETA
 
Foto: EPA/LETA

Burleskas zvaigzne Dita fon Tīsa un kurpes

Burleskas zvaigzne Dita fon Tīsa vienmēr ir uzsvērusi, ka sievieti visiekārojamāku padara augstpapēžu kurpes, kuras nevajagot novilkt arī gultā... Otra Ditas kaislība ir zeķturi - kuriem pat bez zeķēm esot jāpaliek ap gurniem!

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Dziedātāja Kristīna Agilera un lomu spēles

Popmūzikas zvaigzne Kristīna Agilera dievina, ja aiz guļamistabas durvīm ir iespēja nodoties jebkādām lomu spēlēm. Ja partneris iesaistās viņas izspēlētajās etīdēs, dziedātāja to vērtē kā lielu uzticēšanos un paļaušanos. Ja vēlies detalizētāk, jā - viņai patīk latekss.

Reiz «The Sun» izdevumam Kristīna atklāja: «Savam partnerim es lūdzu uzvilkt daktera halātiņu un iedevu viņam lielu somu, kura bija pilna ar seksa rotaļlietām. Pati es, protams, tēloju neķītru medmāsiņu...»

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Aktrise Skārleta Johansone un mašīnas

Aktrise Skārleta Johansone nenoliedz, ka visspēcīgāko kulmināciju seksā izbaudot tieši automašīnās. Kad viņai jautā par seksīgākajām fantāzijām, viņa viennozīmīgi atbild - sekss mašīnās!

Foto: Reuters/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu