Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Sievišķīgā būtne vārdā Nikija Mināža (Nicki Minaj, 34), kas pazīstama arī kā viena no pēdējo gadu slavenākajām sieviešu kārtas reperēm, sociālajā vietnē «Twitter» laiku pa laikam publicē pikantus foto - ar uzsvaru uz sēžamvietu. Šoreiz «Instagram» viņa publicējusi erotisku foto, kurā redzama gultā.

When u a stripper but lately u really been thinkin bout leavin the game. ?~ ? by Chanel ~~ ?: @grizzleemusic

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Britu dziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding) bieži neizceļas ar pikantiem foto, taču šoreiz viņa savus fanus pārsteigusi ar šādu bildi peldkostīmā. «Love Me Like You Do» hita autore - 30 gadus vecā Goldinga pēdējā laikā aktīvi sporto un, iespējams, tādēļ publicējusi foto, kurā redzami viņas darba rezultāti. Tā turpināt!

?

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Arī Dženifera Lopesa, kura ir jau visnotaļ cienījamā vecumā, nebaidās no pikantu foto publicēšanas. Vai šis ir kārtējais signāls reperim Dreikam?

Seksīgu foto publicējusi modele Heilija Klausone (Hailey Clauson). Tas ir ieskats izdevuma «Sports Illustrated» peldkostīmu sesijā.

Angļu modele, aktrise un TV personība Kelija Brūka (Kelly Brook) parasti tiek iekļauta daudzos topos, kuros tiek apkopotas slavenības ar skaistāko figūru. Par to varam pārliecināties arī šajā foto, kurā 37 gadus vecā daiļava sēž kaila vannā un lūkojas uz Ņujorkas māju jumtiem.

#BathwithaView ?

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Lūk, vēl dažu daiļavu - Eles Morisas (Elle Morris), slavenā apakšveļas zīmola «Victoria"s Secret» eņģeļa - modeles Džozefīnes Skriveras (Josephine Skriver) foto:

Sizzlin on a Sunday???

A photo posted by ✨?ELOUISE MORRIS?✨ (@ellemorrisxo) on



Sweating my flu out in this never ending heat???? ?? Bikini made by my talented Mumma??

A photo posted by ✨?ELOUISE MORRIS?✨ (@ellemorrisxo) on

first day back at work with my wonderful @victoriassecret family! ?

A photo posted by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu