Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

5 karstākās lesbiešu seksa ainas kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sekss uz lielā ekrāna ir kļuvis par vienu no galvenajiem iemesliem kinoteātra apmeklēšanai. Erotiskā grāvēja «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») piemērs to tikai lieku reizi apliecina. Tomēr ne tikai dažāda veida sekss starp vīrieti un sievieti interesē skatītāju, bet īpaši liels pieprasījums (kā rāda porno lapas «pornhub» dati) ir pēc viendzimuma seksa aktiem. Lūk, piecas karstākās lesbiešu seksa ainiņas kino.

 
Foto: Kadrs no filmas

Keira Naitlija un Heilija Atvela filmā «Hercogiene»

Visnotaļ pikanta aina vērojama filmā «Hercogiene» («Duchess»), kas stāsta par 18. gadsimta aristokrāti, Devonšīras hercogieni Džordžiānu, kas tika nozākāta viņas ekstravagantā dzīvesveida dēļ.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Emīlija Blanta un Natālija Presa filmā «Mīlas vasara»

Šajā 2004. gada britu filmā «Mīlas vasara» (My Summer Of Love) centrā ir divu ļoti atšķirīgu sieviešu mīlasstāsts. Mona (Natalie Press) nāk no darbaļaužu vides, bet Tamisna (Emily Blunt) pārstāv vidusšķiru.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Megana Foksa un Amanda Seifrīda filmā «Jennifer's Body»

Šajā 2009. gada melnajā šausmu komēdijā «Jennifer's Body» pikantā ainā redzamas divas Holivudas skaistules - Megana Foksa un Amanda Seifrīda.

 
Foto: Kadrs no filmas

Lea Seidū un Adele Eksarhopula filmā «Zils ir vissiltākā krāsa»

Tunisiešu izcelsmes francūža, režisora Abdellatīfa Kešiša jutekliskā, diskrētā lente «Zils ir vissiltākā krāsa» ir viena no pēdējo gadu spilgtākajām Eiropas kinolentēm. Filmas pamatā stāsts par pusaudzi Adeli, kura iemīlas vecākā sievietē Emmā, kuru atveido burvīgā Lea Seidū. Mīlas ainas filmā ir īpaši intensīvas.

 
Foto: Kadrs no filmas

Nīve Kembela un Denīze Ričardsa filmā «Wild Things»

1998. gadā daudz lesbiešu ainu Holivudā nebija. Tāpēc šī Nīves Kembelas (Neve Campbell) un Denīzes Ričardsas (Denise Richards) aina baseinā kļuvusi par ikonisku deviņdesmito gadu simbolu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu