Atpūtas brīdī Meksikā bikini pieķerta «Troņu spēles» aktrise

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Tīmeklī nonākušas paparaci bildes, kurās peldkostīmā atpūtas brīdī redzama seriāla «Troņu spēle» (Game of Thrones) varone Sansa Starka, precīzāk aktrise Sofija Tērnere (Sophie Turner) ar savu iemīļoto - dziedātāju Džo Džonasu (Joe Jonas).

Sansa Starka - vecākā Starku ģimenes meita, kuru seriālā atveido Tērnere, sešu sezonu laikā ne reizi nav priecējusi fanus ar kādām pikantām ainām (seriālā, kā zināms, tādu netrūkst). Protams, tas, visticamāk, skaidrojams ar aktrises vecumu, taču nu dāma ir sasniegusi pilngadību un varbūt jaunākajā sezonā atļausies eksponēt ko vairāk par savām skaistajām acīm.

Foto: Vida Press

Britu aktrise un amerikāņu dziedātājs «pieķerti» brīdī, kad baudījuši džakuzi priekus uz balkona. Kad Tērnere pamanījusi paparaci kameras, viņa ar binokli mēģināja saskatīt lūriķi, veltot fotogrāfam izteiksmīgu vidējā pirksta žestu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu