Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @bellathorne

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Daiļā krievu modele Irina Šeika (īstajā vārdā Irina Šeihlislamova) pozējusi fotogrāfam Mertam Alasam, kurš puskailās Šeikas foto publiskojis savā Instagram. Atgādinām, ka Šeikas un Holivudas aktiera Bredlija Kūpera (Bradley Cooper) pirmdzimtā - meitiņa Lea pasaulē nāca 21. martā. Kā redzams, Šeika ir lieliskā formā jau dažus mēnešus pēc dzemdībām.

?IRINA ? by #mertandmarcus #tbt #unpublished

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on

Satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski) savā «Instagram» publicējusi seksīgu melnbaltu apakšveļas foto.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Dziedātāja Dženifera Lopesa (47) publiskojusi seksīgu spoguļselfiju. «Kad esi nokļuvusi skaistākajā vannasistabā...» dvīņu mamma, kura šajā foto izskatās satriecoši, pierakstījusi komentāru pie attēla.

Foto: @jlo

«Mans šāvakara tērps,» pie Twitter foto raksta amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (Maitland Ward), kura pirms pāris gadiem vēl pirms hakeru uzbrukumiem, pati tīmeklī nopludināja savus kailfoto. To viņa turpina darīt arī 2017. gadā. Vērīgākie televīzijas skatītāji Vordu, iespējams, atceras no seriāla «Hameleonu rotaļas», kurā viņa no 1994. līdz 1996. gadam atveidoja Džesiku Foresteri.

Anabela Eiverija «Bella» Torna, kas ir amerikāņu pusaudžu seriālu («My Own Worst Enemy») aktrise, modele, dejotāja un, jā, - dziedātāja, arīdzan publicējusi kārdinošu foto savā «Pinterest».

Foto: @bellathorne

27 gadus vecā austrāliešu repere Igija Azelia (Iggy Azalea) slavena ne tikai ar savām dziesmām, bet arī iespaidīgo pēcpusi. Ne velti viņu dēvē par balto Nikiju Mināžu.

Happy Friday!

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Ir vērts piesekot arī krievu Kimas Kardašjanas - formīgās Anastasijas Kvitko «Instagram». Tur atrodami šādi attēli.

How is your Monday going?

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Ar seksīgu foto atpūtas brīdī baseinā dalījusies arī kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera (Justin Bieber) bijusī mīļotā, austrāliešu modele Sahāra Reja (Sahara Ray). Atgādinām, ka pagājušogad Sahāra un Džastins pilnīgi pa pliko baudīja atpūtu Havaju salās.

?

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu