Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

4. jūlijā daudzas amerikāņu slavenības sveica savu valsti neatkarības dienā. Īpaši pikantus foto savā «Instagram» publicējusi dziedātāja Kristīna Agilera (Christina Aguilera). Peldkostīms daļēji ASV karoga krāsās (balts un sarkans), baseins un saulesbrilles. Skaisti!

??

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Kailfoto vannā publicējusi arī Anabela Eiverija «Bella» Torna, kas ir amerikāņu pusaudžu seriālu («My Own Worst Enemy») aktrise, modele, dejotāja un, jā, - dziedātāja.

Just working on my hygiene .... #happymonday

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

28 gadus vecā zviedru modele Elza Hoska (Elsa Hosk) publicējusi foto ar parakstu «savā elementā». Tas nozīmē - bez krūštura.

In me element☀️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Savukārt 37 gadus vecā poļu izcelsmes modele Džoanna Krupa, kas pazīstama no pretrunīgi vērtētā šova Real Housewives of Miami, kurā tiek stāstīts par turīgu mājsaimnieču dzīvi, savā «Instagram» publicējusi šādu foto. «Sveiciens 4. jūlijā!» viņa raksta.

Happy 4th of July ???!!! Proud to be Living the Polish and American dream! ? #joannakrupa

A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on

Burvīgā aktrise Olīvija Manna nesen nosvinēja savu dzimšanas dienu. Sieviete, kas pirms pieciem gadiem iekļuva «Maxim» seksīgāko sieviešu simtnieka 2. vietā, publicējusi vairākus jaukus foto peldkostīmā.

☀️Birthday Trip☀️ (ps check Corinne's ?? in my ?. ?)

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Un mēs vienmēr esam gatavi publicēt arī kādu satriecošās brunetes Emīlijas Rataikovski (Emily Ratajkowski) «Instagram» foto.

Day ? Night

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Un vēl viens sveiciens amerikāņiem svētkos!

Happy 4th of July ! ????? #independenceday #4thofjuly Photography by @russelljames

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu