Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, slavenas skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood) savā «Instagram» labprāt publicē pikantus, erotiskus foto. Lūk, viens no nesenākajiem.

Slavenā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» eņģelis - modele Džozefīne Skraivere (Josephine Skriver) «Instagram» arīdzan publicējusi pikantu foto, kurā akcentē savas kuplās krūtis.

cooling off. ?? #moroccanheat

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Par «Instagram» modeli Džesiku Bušu (Jessica Buch) mēs neko daudz nezinām. Tīmeklī atrodama informācija, ka meitene 2011. gadā uzvarēja konkursā Miss Indiana, un ka viņas «Instagram» profils ir «bīstams» vīrieša veselībai... Meitene visu laiku aizmirst uzvilkt krūšturi.

woman in black ? @gregoriophotography x @jbuch

A post shared by ARIZONA + DAPHNE SWIM (@arizonadaphne) on

Lai arī seriālā «Modern Family» aktrise Ariela Vintere (Ariel Winter, 19) tēlo kārtīgu teicamnieci Aleksu Danfiju, reālajā dzīvē viņa ir visnotaļ liela draiskule. 2015. gadā viņa veikusi krūšu samazināšanas operāciju. Iespējams, arī šajā foto akcents vairāk uz to, nevis acīm...

?Lake Tahoe Life?

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

27 gadus vecā austrāliešu repere Igija Azelia (Iggy Azalea) slavena ne tikai ar savām dziesmām, bet arī iespaidīgo pēcpusi. Ne velti viņu dēvē par balto Nikiju Mināžu. Lūk, vēl viens foto, kurā tiek akcentēta tieši šā ķermeņa daļa.

???

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Nikola Osipova ir neapšaubāmi ļoti skaista un talantīga pašmāju modele, kura ikdienā defilē dažādu pasaulē atzītu modes zīmolu skatēs un kuru vēl nesen redzējām grupas «Rīgas modes» videoklipā «Es nesaprotu». Šo viņas kailfoto bijām palaiduši garām... Kļūdu labojam.

"You don't have a soul You are a soul. You have a body." ?

A post shared by n i k o l a o s i p o v a (@nikolaosipova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu