Šī «vācu bārbija» vēlas kļūt par dzīvu lelli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @real.barbie.of.berlin

Šī 26 gadus vecā sieviete, kas sevi dēvē par Berlīnes bārbiju, lai palielinātu krūtis, izņemtu ribas un pielabotu degunu, iztērējusi 30 000 mārciņu. Vai viņa ir kļuvusi skaistāka? Spriediet paši!

Parisa Hermsa, tāds ir šīs sievietes vārds, jau agrā jaunībā nolēma, ka būs nevainojama kā lelle. 17 gadu vecumā viņa pirmo reizi gūlās zem skalpeļa, lai uzlabotu lūpas. Tad palielināja krūtis no B uz D izmēru.

«Tas sākās, kad man bija pieci vai seši gadi. Es ļoti daudz spēlējos ar lellēm, dievināju to skaistumu un trauslumu,» viņa saka. «Man bija skruļļaini mati, biju pārāk tieva un nēsāju brilles. Nolēmu, ka kļūšu nevainojama.»

Taču pēc pirmajā operācijām Hermsa nebija mierā ar savu izskatu. «Kad ārsti noņēma apsējus pēc divām nedēļām, nodomāju, ka krūtis ir tīri smukas, bet vēl aizvien par mazu.»

Arī šodien, pēc daudzām operācijām, viņa nejūtas perfekta. Viņa ir iecerējusi vēl palielināt krūtis tā, lai katra no tām svērtu 2 kilogramus.

Sievietei «Instagram» ir daudz sekotāju - aptuveni 150 000. Tātad auditorija ir.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu