Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Erotā» būs iespēja apgūt «Greja nokrāsās» redzētās tehnikas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sākusies biļešu tirdzniecība uz ikgadējo erotikas festivālu «Erots 2018», kas norisināsies jau nākamgad, 16. un 17. februārī Ķīpsalas hallē. Ieeja, protams, no 18 gadu vecuma, informē Inese Libere, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 sabiedrisko attiecību nodaļas mediju koordinatore.

Divu kaislīgu nakšu garumā būs iespēja baudīt pikantu erotisko programmu ar kārdinošām un eksotiskām pornodīvām, valdzinošiem sieviešu un neķītriem vīriešu striptīziem, kā arī citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem.

Šobrīd dalību «Erots 2018» ir apstiprinājuši dalībnieki no Vācijas, Nīderlandes, Čehijas un Baltkrievijas. Ar festivāla dalībniekiem būs iespēja iepazīties festivāla mājaslapā www.erots.lv. Lai saglabātu intrigu, festivāla dalībnieki tiks atklāti pakāpeniski.

Ja ir interese par mazliet netradicionālāku erotiku, tad īpaša odziņa festivāla programmā būs Nīderlandes erotiskā teātra trupas «Olifanttakeover» priekšnesumi. Tās būs erotiskas un dramatiskas pasakas, kurās nereti ir patapināti mēmā kino elementi. Šajos priekšnesumos varēs redzēt gan nerātnas spēlītes, gan ekstravagantas lomu maiņas, bet neiztrūkstoša sastāvdaļa šajās mini izrādēs ir humors, lai ļautu pārkāpt tabu ar smaidu.

Ja ir interese par ko skarbāku, tad «Erotā» būs ko redzēt, jo rīkotāji ir sagatavojuši īpaši velnišķīgus priekšnesumus uz mežonīgās SM skatuves. Savukārt SM meistarklasēs, kuras atradīsies tieši blakus Mežonīgajai skatuvei, i

kvienam interesentam būs iespēja pašam apgūt filmā «Greja piecdesmit nokrāsas» redzētās tehnikas.

Aktīvākie festivāla apmeklētāji varēs piedalīties dažādos konkursos un saņemt balvas. Bet drosmīgākie - apmeklēt «intīmo frizieri». Taču, ja prāts nesas uz vēl asākām izjūtām, jūs gaidīs arī tetovēšanas un pīrsingu stends.

Paralēli šovprogrammai varēs nolūkot erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, seksīgu apakšveļu, masāžas eļļas, filmas u. c.

Biļetes iegādājies «Biļešu servisa» kasēs un šeit.

Biļetes šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu