Provokatīvi Mārklas attēli tiks izmantoti tiesas prāvā pret Midltoni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas 2013. gada reklāmfilma žurnālam «Men's Health» tiks izmantota tiesā kā pierādījums, pārsūdzot Keitas Midltones un prinča Viljama celto apsūdzību.

Apelācija ir saistīta ar kompensācijas apmēru, ko Francijas tiesa žurnālam «Closer» piesprieda izmaksāt princim Viljamam un hercogienei Keitai Midltonei pēc tam, kad viņi iesūdzēja žurnālu tiesā par privātuma pārkāpšanu.

2012. gadā Francijas žurnāls «Closer» publicēja paparaci uzņemtas fotogrāfijas, kurās Kembridžas hercogiene redzama sauļojamies kailām krūtīm Francijas dienvidos privātā villā.

Pēc piecu gadu ilgas tiesvedības Francijas tiesa pagājušajā gadā nolēma, ka Midltones privātums ir ticis pārkāpts un viņai pienākas 100 000 ASV dolāru jeb 92 000 EUR liela kompensācija.

«Closer» žurnāla advokāti gan nolēma pārsūdzēt spriedumu, apgalvojot, ka pret žurnālu ir vērsta «īpaši agresīva lieta, pārspīlējot zaudējumus», jo par privātās dzīves neaizskaramību parasti tiekot piešķirts apmēram 150 ASV dolāru liels sods, bet summa, ko pieprasījusi karaliskā ģimene, ir 1,4 miljoni ASV dolāru.

Žurnāla juridiskā komanda ir nolēmusi izmantot Mārklas videoklipu ar nosaukumu «Grilēšana nekad nav izskatījusies tik seksīga», kurš uzņemts 2013. gadā, kamēr viņa filmējās seriālā «Suits» un pirms tikās ar princi Hariju. Žurnāla juristi ar kadriem ir paredzējuši pierādīt, ka karaliskās ģimenes sievietes labprātīgi pozē provokatīviem un atklātiem attēliem.

Reklāmas rullītī redzams, kā Mārkla uz grila cep burgerus un pavedinoši sāk izģērbties.

«Closer» ir pārliecināti, ka kompensācijas summa ir «pārspīlēta» ģimenes karaliskā statusa dēļ. «Karaliskā ģimene darbojas kā slavenības, tāpēc mēs aicinām rūpīgāku mediju pārbaudi, kā to saņem sporta zvaigznes un citas slavenības. Viņi ir apmierināti ar seksīgām fotogrāfijām, kad paši tās atļauj, bet pēc tam pieprasa lielu kompensāciju, ja attēlus publicē bez viņu ziņas. Tajā visā ir smieklīga liekulība, un to pierāda pieprasītais kompensācijas apjoms.»

Paredzēts, ka žurnāla pārstāvji tiesā varētu izmantot arī citus provokatīvus Mārklas attēlus, piemēram, viņu redzamu apakšveļā un seksa ainās no aktrises karjeras laikiem.

Kensingtonas pils līdz šim nav komentējusi «Closer» paziņojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu