Aicina visus uz tradicionālajiem pludmales sezonas atklāšanas svētkiem Vecāķos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Pavasara pēdējā sestdienā - 27. maijā no plkst. 13 līdz plkst. 16:30 skvērā pie Vecāķu stacijas norisināsies Vecāķu Cepuru svētki!

Šogad svētku apmeklētāji varēs ne tikai iegādāties brīnišķīgus suvenīrus un rokām darinātas cepures labdarības tirdziņā, bet arī piedalīties konkursā par oriģinālāko cepuri.

Cepuru svētki norisināsies sadarbībā ar slaveniem latviešu cepuru dizaineriem - Svetlanu Ohramenko, Nadeždu Ignatāni, Irīnu Pētersoni, kā arī ar Rīgas Modes muzeju. Strādās cepuru izgatavošanas un restaurācijas meistardarbnīcas.

Uz svētku skatuves tiks demonstrētas cepuru jaunās kolekcijas, un, protams, notiks koncerts visai ģimenei. Koncerta pirmajā daļā uzstāsies leģendārais bērnu vokālais ansamblis «Dzeguzīte» ar savu jaunu jubilejas DVD, bet koncerta otrajā daļā, atzīmējot savu 15 gadu jubileju, uzstāsies Rīgas grupa «The Twins Peek.

Turklāt pasākuma programmā notiks ekskursija «Latvijas koka būves Vecāķu stacijas stilā», kuru vadīs renovācijas centra «Koka Rīga» vadītājs Vladimirs Eihenbaums.

Svētku ietvaros notiks arī ceļveža «Rīgas piejūra» (izdevniecība «Jumava») otrās daļas prezentācija un tikšanās ar autoru Aivaru Jakoviču.

Pasākumā piedalīsies arī zirgu klubs «Īriss», kas vienmēr Vecāķu svētku laikā piedāvā iespēju mazajiem un lielajiem jātniekiem pavizināties ar ponijiem un zirgiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu