Daugavpils pilsētas svētkos arī šogad būs aviošovs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 10.jūnijā, plkst. 19 pilsētas svētkos Daugavpilī virs Daugavas sāksies aviošovs, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Paraugdemonstrējumu programmu ievadīs lidmašīnas «An-2» nolaišanās uz ūdens. Turpinājumā helikopters «Mi-17» demonstrēs glābēju plosta izmešanu cietušā glābšanai un glābēja nolaišanos pie cietušā. Glābējs aktivizēs plostu un izvilks cietušo.

Nākamie šovā uzstāsies izpletņlēcēji, kas ar izpletņiem nolaidīsies uz pontona. Savukārt «An-2» dosies pēc nākamās izpletņlēcēju grupas. Pēc izpletņlēcēju piezemēšanās sāksies «Bell 206» helikopteru paraugdemonstrējumi, akrobātikas paraugdemonstrējumi ar lidmašīnu «Jak 52».

Turpinājumā «Mi-17» demonstrēs «Bamby Bucket» uzpildīšanu, kam sekos izpletņlēcēju paraugdemonstrējumi un akrobātikas paraugdemonstrējumi. Aviošova programmu noslēgs «Baltic Bees» grupas paraugdemonstrējumi.

Lidotāju un izpletņlēcēju sniegumu aviošova gaitā varēs vērot Daugavmalā, Daugavas ielā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu