Bauskā šogad rīkos mūzikas festivālu «TasTe»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

5. un 6. augustā Bauskas Pilskalna parka estrādē pirmo reizi norisināsies mūzikas un aktīvās atpūtas festivāls visai ģimenei «TasTe», informēja Bauskas Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

Festivālā uzstāsies Latvijā pazīstami mākslinieki Fēlikss Ķiģelis, Pēteris Upelnieks, «Pērkons», «Dakota», «AK69», «Carnival Youth», kā arī citi iemīļoti mākslinieki, kas atpazīstamību guvuši gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

«Tā kā Bauska pamazām ir izaugusi no pilsētas svētkiem, mums radās ideja par pilsētas festivālu. Mūsu mērķis ir piedāvāt kvalitatīvu kultūras programmu dažādiem vecumiem un interesēm, uzaicinot māksliniekus, kas Bauskā vēl nav uzstājušies. Vēlamies apmeklētājiem iedot ko jaunu - nebijušu formātu un aizraujošu programmu,» klāstīja festivāla organizatore, Bauskas Kultūras centra pasākumu producente Līga Stankeviča.

Lai arī «Bauska TasTe» norisināsies Bauskas Pilskalna parkā, festivāla norises aptvers arī pilsētu un tās tuvējo apkārtni. Bauskas Rātslaukumā notiks «Ghetto Basket» ielu basketbols, savukārt orientēšanās sacensību rīkotā rogaininga dalībnieki varēs iepazīt trīs piļu - Bauskas, Rundāles un Mežotnes -, kā arī trīs upju - Mūsas, Mēmeles un Lielupes - apkārtni.

Festivālam aicināti pieteikties arī mājražotāji, amatnieki, tirgotāji, spēļu rīkotāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu