Sabilē atzīmē Vīna svētkus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Piecas dienas, no šodienas līdz 30. jūlijam, Sabilē tiks svinēti 19. Sabiles Vīna svētki, informē Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Sanda Poriņa.

Svētki tiks atklāti ar pasākumu «Muzikāls pikniks Pilskalnā», kura laikā uzstāsies operdziedātāja Evita Zālīte un mūziķe Ilze Grunte.

Nākamajā svētku dienā ceturtdien, 27.jūlijā, notiks vairāki pasākumi veltīti kolhoznieku tēmai arr «Jaunā» veikala atklāšanu «Kolhozciemā», atklāšanas gājienu «Uz gada pārskata balli», deju šovu «Dejo ar slaucēju, kombainieri, mehāniķi», un zaļumballi, kurā uzstāsies mūziķis Māris Blāze no grupas «Jūrkant».

Piektdienas, 28.jūlija pēcpusdienā notiks tikšanās ar aktrisi un astroloģi Akvelīnu Līvmani, bet vakarā uz «Sabiles Sidra Ābolu rampas skatuves» uzstāsies grupas «Lādezers» un «No Boundaries». Tāpat Sabiles kultūras nama pagalmā notiks videodiskotēka.

Sestdien, 29.jūlijā, darbosies amatnieku, mājražotāju un vīndaru tirgus. Tāpat notiks svētku atklāšanas gājiens, dejas «Dancotavā», garīgās mūzikas koncerts Sabiles evanģēliski luteriskajā baznīcā un citi muzikāli priekšnesumi un aktivitātes.

Sestdienas vakara noslēgumā norisināsies teatralizēts gājiens, pieaugušo popiela, dejos buto dejotājas, kā arī svētku balle, kurā uzstāsies grupa «Tequila Band» un DJ Ufo.

Savukārt svētdien, 30.jūlijā, ikviens varēs piedalīties svētku noslēguma piknikā «Cepto desiņu saiets».

Svētku laikā gaidāmi satiksmes ierobežojumi, galvenokārt, teatralizētā gājiena laikā, kad ceļš satiksmei uz laiku tiks slēgts.

Sabiles Vīna svētku laikā no 26. līdz 30. jūlijam svētku apmeklētājiem būs iespēja arī bez maksas pārnakšņot savās teltīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu