Skaties tiešraidi no Tukuma pilsētas svētkiem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē (14.07. - 16.07.) Tukumā visas trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai tiks svinēti pilsētas svētki - «Precību spēles Tukumā». Esi liecinieks un 15. jūlijā no 14.00 līdz pat pusnaktij - 00.00 - seko līdzi daudzveidīgajiem notikumiem pilsētā.

Sestdien, 15.jūlijā, jau no pulksten 10.00 būs lielā izrādīšanās un saskatīšanās, kā jau Precību tirgū nākas. Pilsētā būs Kāzu un Mākslinieku iela, skūpstu soliņi un mīlas arkas, koncerti un amatnieku smukumtirdziņš. Svētku gājiens pulksten 19.00 solās būt īpašs - ar lielāka un mazāka gabarīta transporta līdzekļu parādi. Pauzera pļavās pulksten 20.00 visus priecēs Moto Freestyle šovs ar galvu reibinošiem akrobātiskiem lēcieniem gaisā ar krosa motocikliem. Lielos vakara koncertus no pulksten 20.30 dziedās un spēlēs Fēlikss Ķiģelis un grupa «Astro’n ‘out», bet dejas naktī spēlēs Dj Roberts Lejasmeijers un dziedās GACHO. Visas nakts garumā Tukuma baznīcās skatāmi multimediāli mākslas gaismas objekti «Gaismas, mūzikas un mīlestības apstarojošs pieskāriens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu