Tukuma svētki paies precību spēļu noskaņās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien sāksies Tukuma pilsētas svētki, kuriem šogad dots nosaukums «Precību spēles Tukumā», informēja Tukuma Tūrisma informācijas centrā.

Šodien notiks gatavošanās svētkiem: Brīvības laukumā plkst.22 paredzēts svētku ieskaņas mirklis «Gaidot precību spēles...» ar Latvijas Nacionālā teātra aktieriem, savukārt Durbes estrādē plkst.20 notiks komponista Zigmāra Liepiņa 65 gadu jubilejai veltīts muzikāli krāsains uzvedums «Vajadzīga soliste».

Sestdien, 15.jūlijā, no plkst.10 būs lielā izrādīšanās un saskatīšanās, kā jau precību tirgū nākas, skaidroja Tūrisma informācijas centrā. Pilsētā būs Kāzu un Mākslinieku iela, skūpstu soliņi un mīlas arkas, koncerti un amatnieku smukumtirdziņš. Svētku gājiens plkst.19 solās būt īpašs - ar lielāka un mazāka gabarīta transportlīdzekļu parādi. Pauzera pļavās plkst.20 priecēs «Moto Freestyle» šovs ar galvu reibinošiem akrobātiskiem lēcieniem gaisā ar krosa motocikliem. Lielos vakara koncertus no plkst.20.30 dziedās un spēlēs Fēlikss Ķiģelis un grupa «Astro’n ‘out», bet vēlāk Roberts Lejasmeijers un Gacho. Visas nakts garumā Tukuma baznīcās būs skatāmi multimediāli mākslas gaismas objekti «Gaismas, mūzikas un mīlestības apstarojošs pieskāriens».

Svētdiena, 16.jūlijs, sāksies ar tradicionālo velobraucienu plkst.10 no Katrīnas laukuma. Rožu dārzā Sēmes pagasta «Rozītēs» no plkst.11 varēs baudīt Ēdenes dārza atmosfēru, kur nu jau tradicionāli koncertēs radošā apvienība «Tev tuvumā» ar Aiju Andrejevu, Artūru Skrastiņu un martu Kristiānu Kalniņu. Bet Tukuma lidlaukā no plkst.10.30 paredzēts prezentēt «Jūrmala Airport» piedāvājumu, plkst.12.30 varēs vērot «Baltic Bees Jet Team» avio triku paraugdemonstrējumus. No plkst.11.30 būs sastopams arī Mairis Briedis.

Svētku noslēgums svētdien plkst.18 notiks Tukuma luterāņu baznīcā ar Ievas Kerēvicas un draugu koncertu «Par mieru dvēselē».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu