Ko varēsim skatīt un baudīt «Rīgas svētkos 2017»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No 18. līdz 20. augustam ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis aicināts apmeklēt gada krāšņākos svētkus Rīgā - Rīgas svētkus. Apmeklētājus gaida vairāk nekā piecdesmit daudzveidīgi un aizrautīgi pasākumi, kas šogad veltīti Vērmanes dārza 200. jubilejai.

Apmeklētāju ērtībai jau no šodienas Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv ir pieejama visa informācija par svētku pasākumiem, to saturu un norises vietām. Tajā nodrošinātā funkcionalitāte ļauj ne tikai izvēlēties sev tīkamāko pasākumu pēc norises vietas, veida vai laika, bet arī veidot savu pasākumu favorītu listi, tādējādi sniedzot iespēju plānot iespējami daudzveidīgas un piepildītas svētku dienas ikvienam.

http://www.rigassvetki.lv/

Savukārt sadaļā «konkursi», piedaloties dažādos ar svētku tematiku saistītos konkursos, iespējams uzzināt daudz jauna, kā arī, pareizi atbildot uz jautājumiem, saņemt balvas no svētku rīkotājiem.

Drīzumā būs pieejama arī Rīgas svētku interneta vietnes angļu un krievu valodas versija, kā arī pirms svētkiem tajā tiks publiskota informācija par satiksmes ierobežojumiem un citiem svarīgiem jaunumiem.

Atgādinām, ka aktuālajām ziņām var sekot līdzi arī Rīgas svētku sociālo tīklu kontos:

  • www.twitter.com/rigassvetki,
  • www.facebook.com/RigasSvetki,
  • www.instagram.com/rigas_svetki.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu «Rīgas Tūrisma attīstības birojs». Tos organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem - uzņēmumiem un sabiedriskajām organizācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu