Ventspils svinēs 727. dzimšanas dienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No šodienas līdz 6. augustam Ventspilī norisināsies Pilsētas svētki, svinot pilsētas 727.dzimšanas dienu.

Šodien visas dienas garumā durvis vērs gan pilsētas bibliotēkas, gan Amatu māja, gan H.Dorbes memoriālais muzejs. Rātslaukumā tiks godināti pilsētas domes Lielās balvas un balvu ieguvēji.

5.augusta svētku programmā paredzēti pasākumi dažādām gaumēm. Lieli un mazi svētku viesi varēs aktīvi iesaistīties un baudīt dažādas aktivitātes - svētku gājienu, starptautisko ziedu paklāju festivālu, amatnieku tirdziņu, grāmatu svētkus, spēkavīru čempionātu, dragreisa čempionātu, kā arī atraktīvas programmas Lielajā laukumā, Livonijas ordeņa pilī un citviet pilsētā.

Uz alternatīvās skatuves Dzirnavu laukumā gaidāmi islandiešu dueta «Mr. Silla» priekšnesumi. Uz svētku centrālās skatuves Ostas ielas promenādē muzicēs Latvijā pazīstami mūziķi, skanēs dziedošo aktieru koncertprogramma un komponista Borisa Rezņika jubilejas koncerts.

Pirms svētku uguņošanas Ventspils dzimšanas dienai veltītu priekšnesumu sniegs dziedātāji Laima Vaikule un Jānis Stībelis kopā ar Ventspils kameroķestri un Ventspils bigbendu. Vakara izskaņā uz skatuves Reņķa dārzā kāps Lauris Reiniks, Roberto Meloni un Ralfs Eilands.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu