Prāta laboratorija svinēs Apes pilsētas svētkus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtajā augusta sestdienā uz īpašu Apes pilsētas svētkiem veltītu erudīcijas spēli aicina «Prāta laboratorija». Sestdienā, 26.augustā, kad Apē tiks šķetināti Rūpniecības ielas stāsti, mājvietu būsim raduši Rūpniecības ielā 10, kur savā pagalmā plkst.16:00 erudītus uzņems Rasma un Anita Harju. Vienlaikus spēlē vāksim līdzekļus dziesmu grāmatu iegādei Apes Svētā Mateja evaņģēliski luteriskajai draudzei.

Svētku spēle noritēs saīsinātā formātā - labākās komandas noskaidrosim septiņos raundos, kā allaž meklējot atbildes uz jautājumiem gan par mūsu novadiem un Latviju, gan plašo pasauli.

Pasākumā aicinām piedalīties ikvienu interesentu - gan tos, kuri spēli iecienījuši jau iepriekšējās sezonās, gan arī jaunizveidotas komandas 2-5 dalībnieku sastāvā. Pieteikumus līdz 23.augustam gaidīsim pa e-pastu prata.laboratorija@gmail.com . Pieteikuma e-pastā jānorāda komandas (līdz pieci cilvēki) nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai pagasts, kā arī viena dalībnieka kontaktinformācija (tel. nr., e-pasta adrese).

Dalības maksa īpašajā pilsētas svētku spēlē ir 8 eiro no komandas, un savāktie līdzekļi sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu tiks izlietoti dziesmu grāmatu iegādei Apes baznīcas draudzei.

Tā kā spēle notiks ārā pie galdiņiem, komandām ne tikai ērti jāģērbjas vakaram brīvā dabā, bet arī jārēķinās ar laikapstākļiem. Jaukākai atmosfērai aicinām līdzi ņemt groziņus.

Iepriekšējā sezonā Prāta laboratorija notika astoņās kārtās, kopvērtējumā uzvaras laurus plūcot alūksniešu komandām "Malēnijas negudrie" (1.vieta), Ceturtais piegājiens" (2.vieta) un "Restarts" (3.vieta). Sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu spēles dalībnieki kopumā savāca ziedojumus 2308,3 eiro apmērā, tādējādi dāvājot praktiskas lietas Apes Tautas namam, līdzfinansējot Aleksandra Pelēča bērnu dzejas krājuma "Čabiņš" izdošanu, Mālupes rokdarbnieču klubiņam iegādājoties šujmašīnu, palīdzot labiekārtot Apes bērnu laukumu ar karuseli, papildinot dzīvnieku mājas "Astes un ūsas" barības krājumus, dāvinot mūzikas instrumentus Apes bērnudārzam, tējkannas un preses abonementus sociālās aprūpes centram "Trapene", spēles Gaujienas internātpamatskolas audzēkņiem, kā arī sniedzot savu artavu iecerei uzstādīt vēsturisko vietrādi Rīga-Tartu-Pleskava Apes centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu