Rīgas svētkos Taipejas leļļu teātris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas svētkos mazie skatītāji aicināti piedzīvot radīšanas brīnumu, kas atklāj neierobežotas iztēles pasauli. Taipejas leļļu teātris «The Puppet Beings Theater Company» Latvijā pirmo reizi izrādīs papīra leļļu izrādi «Papīra spēle», kas Starptautiskajā Šanhajas bērnu teātra festivālā 2009. gadā ieguvusi apbalvojumus nominācijās «Radošākā izrāde» un «Labākais sniegums».

Izrāde veidota kā objektu teātris, lai attīstītu bērnu iztēli un radošumu. Gan skatuve, gan lelles un izrādes aksesuāri ir izgatavoti no papīra. Tas ir izaicinājums skatītāja iztēles robežām un aktieru darbam, jo prasa izcilu meistarību. Izrādes pamatā ir trīs tēmas: «Parks», «Mazās vējdzirnavas» un «Papīra spēle». Izmantojot iztēli, papīrs mainās vairāk nekā piecdesmit dažādos veidos – tas ir milzīgs piedzīvojums, pilns smieklu un aizrautības.

Izrādes notiks 19. augustā plkst. 17.00 un 20. augustā plkst. 12.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē, Mūkusalas ielā 3, Rīgā.

Uz izrādi aicināti bērni vecumā no trim gadiem.

Ielūgumi bez maksas saņemami visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

Izrādi organizē Rīgas dome sadarbībā ar Taipejas Misiju Latvijas Republikā un Rīgas sadraudzības pilsētu Taipeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu