Grilētāju festivāls kantri dienā Ādažos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: adazi.lv

Šo sestdien, 12. augustā, Līgo laukumā Ādažos no plkst. 12.00 ādažniekus un viesus gaidīs grilēšanas meistari, lai grilēšanas meistarklasēs parādītu, ka uz grila var pagatavot teju visu, pat desertus!

Festivālā varēs piedalīties grilēšanas sacensībās, kurām savu komandu var pieteikt mājaslapā www.grilam.lv.

Grilēšanas sacensībām var pieteikties draugi un ģimenes locekļi, ikviens, kurš ir gatavs parādīt savas grilēšanas prasmes. Grilēšanas produkciju nodrošinās pasākuma organizatori. Festivālā varēs piedalīties desiņu, burgeru, kā arī čilli ēšanas konkursā. Lai uzvarētu burgeru ēšanas konkursā, izšķirošs būs ātrums - kurš visātrāk apēdīs 3 burgerus? Savukārt čilli ēšanas sacensībās svarīgs būs apēsto čili daudzums. Ikviens laipni aicināts labot Latvijas rekordu - 16 apēstos čilli. Grilēšanas festivālā varēs degustēt dažādus grilējumus un iepazīties ar jaunākajiem griliem, kādi pasaulē šobrīd pieejami. Tie ir ne tikai malkas, kokogļu un gāzes grili, bet arī granulu grili.

Šajā dienā Ādažos ieradīsies arī līnijdejotāju grupas no visas Latvijas, lai jau plkst. 17.00 atklātu kantri dienas koncertu, kā arī atzīmētu Ādažu līnijdejotāju grupas «Varavīksne» 15 gadu jubileju. Plkst. 19.00-22.00 notiks kopdejas, kur visi aicināti dejot līdzi! Savukārt no plkst. 22.00 līdz pat 01.00 rītā - balle kopā ar grupu «Sestā jūdze». Pasākuma dienas programmu vadīs Dans Jansons, bet vakara daļu - divkārtēja pasaules čempione līnijdejās Iveta Kalniņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu