Rožu laukumā apmeklētājus priecēs vasaras ražas tirdziņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kad vasaras dārza labumi ir ievākti, darbi teju apdarīti un sēņu grozi pielasīti, latviešu mājražotāji un amatnieki ir sarosījušies - no laukiem un druvām ved uz pilsētu dabas veltes, pulcējoties kopā Rožu laukumā Vasaras ražas tirdziņā, kurš norisināsies 25. un 26. augustā no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00, lai viens otra izaudzēto aplūkotu, iemainītu vai ko praktisku iegādātos rudenim.

Daudzinot laiku, kad dabas devums ir pašā pilnbriedā, Rožu laukumā ikvienam būs iespēja iepirkties, atpūsties un priecāties Vasaras ražas labumu tirdziņā, uz kuru būs sabraukuši tirgotāji no visiem Latvijas novadiem. Tirdziņa laikā liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja iegādāties, nobaudīt un pielaikot dažādas mājražotāju izlolotās veltes - gaļas un zivju kūpinājumus, dažāda veida sieru, medu, ceptu lauku maizīti, mājas vīnus, zāļu tējas, veselīgos smiltsērkšķu un produktus un garšvielu maisījumus, uz kārā zoba liekot arī Latvijā ražotas marmelādes, uz vietas grauzdētas mandeles un citus gardumus.

Dārza mīļiem tirgotāji piedāvās plašu klāstu ar vasarzaļajiem krūmiem - hortenzijām un citiem dekoratīvajiem augiem; čaklie amatnieki būs sarūpējuši gan dažādas rotas, gan apģērbus ar latvisko rakstu zīmēm, bērniem - Liepājā ražotu apģērbu, lina audumus un citus skaistus meistardarbus, kas noderēs, gatavojoties skolas gaitām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu