Komiķe saņem "kļūdainu" zvaigzni Holivudas Slavas alejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Televīzijas aktrise un komiķe Džūlija Luisa-Dreifusa (Julia Louis-Dreyfus), kas vislabāk pazīstama ar lomām vairākās situāciju komēdijās, tostarp "Seinfeld", otrdien apbalvota ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā, tiesa, ne bez pārpratumiem - aktrises uzvārds uz goda plāksnes uzrakstīts nepareizi.

Luisas-Dreifusas uzvārds angliski tiek rakstīts kā "Louis-Dreyfus", taču uz goda plāksnes uzvārda pirmajā daļā pazudis burts "o", kā arī defise starp abām daļām. Tomēr komiķi pārpratums nespēja samulsināt vai apbēdināt. "Pārrakstīšanās bija tik prefekti izdevusies, lieliska metafora izklaides biznesam," pēc ceremonijas sacīja Luisa-Dreifusa.

"Brīdī, kad tev šķiet, ka tev tas ir izdevies, tu tiec sakauts. Tā ir ideāla metafora tam, kā darbojas šis bizness."

Iepriekšējo reizi uz Holivudas Slavas alejas iezagās pārrakstīšanās kļūda 1993.gadā, kad ar zvaigzni tika pagodināts aktieris Diks van Daiks.

Holivudas tirdzniecības palātas pārstāvis apsolīja, ka plāksne ar kļūdu tiks aizvietota ar jaunu, bet vecā nosūtīta aktrisei par piemiņu.

Jau "labotā" komiķes Džūlijas Luisas-Dreifusas Slavas alejas zvaigzne
Jau "labotā" komiķes Džūlijas Luisas-Dreifusas Slavas alejas zvaigzne Foto: AFP/LETA

Svinīgajā ceremonijā piedalījās arī situāciju komēdijas "Seinfeld" režisors Endijs Akermens, aktrises ekrāna partneris Džeisons Aleksandrs, kā arī seriāla scenārija autors Lerijs Deivids.

49 gadus vecā aktrise ir pirmā seriāla "Seinfeld" zvaigzne, kas ieguvusi zvaigzni Slavas alejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu