Lienei Šomasei - meitiņa! (94)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsi pirms Līgo svētkiem dziedātāja Lie­ne Šo­ma­se kopā ar savu draugu Mārtiņu Samuli no Jūrmalas dzemdību nama devās mājās ar savu pirmdzimto uz rokām - meitiņu Gab­rie­lu.

Lienes Šo­mases  un Mārtiņa Samuļa pirmdzimtā atva­se dzimusi 17. jūnijā, un kā atklāj jaunā māmiņa, visi jūtas labi un laimīgi!

Gabriela piedzimstot bijusi  53 cm gara un 3,930 kg smaga.

Jau iepriekš, TVNET sazinoties ar dziedātāju vēl mātes cerībās esot, viņa atklāja, ka ir patīkami pārsteigta par grūtniecību kā tādu un savu lielo enerģijas pieplūdumu.

"Bija jau mazliet dīvaini, kad uzzinājām šos brīnišķīgos jaunumus. Prātoju, kā maz aprast ar šo domu - ka dzīvesveids mainīsies," grūtniecības sākumu atminas Liene Šomase. "Man bija jāpierod, ka zem sirds veidojas jauna dzīvība - otrs cilvēks. Sievietei šajā laikā ir nepieciešams sevi sargāt..."

"Redzi, es jau pēc dabas esmu traka - visur gribu skriet un lēkt, bet grūtniecība prasa mieru... Nebija viegli ar to aprast!"

Tomēr ar laiku šī doma tikusi pieņemta un, kā uzsver Liene, ātri vien pati apradusi ar jauno lomu - topošā māmiņa. "Ja arī citus grūtniecība nogurdina, ar mani tā nebija. Šis laiks ir ļoti skaists... Man radušās ir arī daudz jaunu ideju nākotnes plāniem!" atklāj topošā māmiņa.

Meitenītei dots vārds Gabriela, viņa ir pirmais bērns abu jauniešu oficiāli vēl nereģistrē­ta­jā ģimenē.

Komentāri (94)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu