Perisa Hiltone aizturēta par kokaīna glabāšanu (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Viesnīcu tīkla "Hilton" mantiniece Perisa Hiltone piektdien arestēta par kokaīna glabāšanu, taču vēlāk tika atbrīvota, sestdien pavēstīja viņas advokāts.

"Perisa Hiltone šorīt tika atbrīvota pēc drošības naudas iemaksāšanas. Šī lieta tiks risināta tiesā, nevis medijos, un es aicinu cilvēkus nesteigties ar secinājumiem, kamēr tiesā netiek noskaidroti visi fakti," uzsvēra Deivids Černofs. "Šoreiz vairs nebūs nekādu interviju un nekādu komentāru," sarunā ar ziņu portālu "Tmz.com" piebilda advokāts.

Hiltone tika arestēta Lasvegasā - policija apturēja viņas automašīnu un atrada narkotikas ballīšu karalienes rokassomiņā.

Jūlija sākumā Hiltone uz brīdi tika arestēta arī Dienvidāfrikas Republikā uz aizdomu pamata par marihuānas glabāšanu, taču vēlāk, kad Hiltones draudzene apliecināja, ka narkotikas piederējušas viņai, šīs apsūdzības tika atsauktas.

Lasvegasas incidentā Hiltone ir atradusies pasažiera sēdeklī, bet automašīnu vadīja viņas draugs, naktskluba menedžeris Sī Vaits. Viņam izvirzīta apsūdzība par transporta līdzekļa vadīšanu reibuma stāvoklī.

Pēc izlaišanas no cietuma Hiltone ierakstīja tviterī, ka dodas gulēt, nepieminot arestu. Hiltones pārstāvis nav atbildējis uz reportieru telefonzvaniem.

Kā vēsta "Tmz.com", atsaucoties uz kādu informētu personu, Hiltone apgalvo, ka rokassomiņa, kurā policija atrada kokaīnu, nepieder viņai.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu