Konkursā iespējams laimēt Pamelu Andersoni gultā (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmuma "Nokia Corporation" rīkotā konkursa gaitā kanādiešu izcelsmes aktrise un modele Pamela Andersone grasās aplaimot kādu no saviem faniem, piedāvājoties nofilmēties guļamistabas ainā ar pilnīgu svešinieku.

Bijusī seriāla "Baywatch" ("Pludmales patruļa") zvaigzne, kura nonāca mediju uzmanības lokā deviņdesmitajos gados, kad tapa seksuāla rakstura videoieraksts ar viņas toreizējo vīru Tomiju Lī, ir piekritusi, ka viņu nofilmē draiskojamies gultā ar lielākā mobilo telefonu ražotāja pasaulē "Nokia" rīkotā konkursa uzvarētāju.

Īsfilma "The Commuter" tiks uzņemta ar "Nokia" mobilā tālruņa modeli "N8", un tās pirmizrāde notiks nākamajā mēnesī Londonā.

Konkursā var iegūt arī iespēju piedalīties īsfilmā kopā ar televīzijas seriāla "Gossip Girl" aktieri Edu Vestviku.

"Laižot apgrozībā jauno mobilā telefona modeli "N8", mēs vēlējāmies radīt ko ļoti īpašu, kas parādītu, ka telefona kamerai piemīt Holivudas kvalitāte," paziņoja uzņēmuma "Nokia Corporation" pārstāvis Džons Nikolss.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu