Brends un Perija plāno kāzas nedēļas garumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais britu komiķis Rasels Brends (Russell Brand) un viņa līgava amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) plāno ekstravagantas kāzas ar Bolivudas motīviem nedēļas garumā.

Pāris, kas satiekas kopš 2009.gada septembra, saviem draugiem un ģimenei jau ir izsūtījuši ielūgumus uz ceremoniju, kas norisināsies šomēnes Indijā, ar tekstu:

"Satiksimies oktobrī Deli. Datums tiks precizēts. Lūdzu, rēķinieties ar septiņām dienām."

Pāris saderinājās pagājušā gada nogalē viesnīcā "Taj Rambagh Palace" Indijas pilsētā Džaipūrā, un pēc dažām dienām viņi tika svētīti reliģiskā ceremonijā.

Tiek ziņots: lai noorganizētu lielo dienu, viņi lūguši slavenību kāzu plānotājas Mindijas Veisas palīdzību. Plānots ka ceremonijā piedalīsies 75 līdz 100 viesi. Tostarp arī komiķis Deivids Voljams, dziedātāji Morisejs un Riana, rokmūziķis Noels Galahers un televīzijas programmu vadītājs Džonatans Ross.

Balstoties uz kādas pārim pietuvinātas personas sniegtajām ziņām laikrakstam "Daily Mirror ", pasauli sagaida gada satriecošākās kāzas.

Tradicionālais Holivudas "glamūrs" tiks panākts ar Keitijas matu sakārtojumu un tērpu, bet Indijas kultūras klātbūtne atspoguļota ar hennas zīmējumiem uz viņas rokām un pēdām, kā arī indiešu galvasrotu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu