Arnis Mednis reanimācijā cīnās par savu dzīvību (119)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc smagas galvas operācijas mūziķis Arnis Mednis (49) nonācis Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas reanimācijā, pastāstīja slimnīcas pārstāve Ieva Lapsa.

Mednis slimnīcā atrodas astoņas dienas, un viņa stāvoklis ir nopietns. Mūziķis nav pie samaņas un pašlaik tiek elpināts mākslīgi, BNS norādīja slimnīcas pārstāve Ieva Lapsa. Sīkāku informāciju slimnīcā nevēlējās izpaust.

Kā ziņo izdevums "Kas Jauns", 22. februāra naktī asinsrites traucējumu dēļ Mednim veikta neatliekama galvas operācija.

Diemžēl pēc tās mūziķis joprojām neesot nācis pie samaņas...

Tomēr tiek norādīts, ka mūziķa stāvoklis ir tipisks pēc šāda veida operācijām un atveseļošanās posms parasti ir ilgs.

"Lai arī viss ir Dieva ziņā, mēs Arni varam spēcināt ar laba vēlējumiem savās domās," pauda māksliniekam tuva persona.

Mednis dzimis 1961.gada 18.oktobrī, ir divu bērnu tēvs.

Klausītāju mīlestību Arnis Mednis iemantojis pagājušā gadsimta 80.gadu otrajā pusē, kad viņa izveidotā grupa "Odis" guva lielus panākumus ar hitiem "Radio", "Hei, mazā!" un "Šodien ārā saulains laiks". 1990.gadā viņš iegūst "Grand Prix" festivālā "Liepājas dzintars", 1993.gadā - starptautiskajā festivālā "Jūrmala '93", tajā pašā gadā uzvar arī festivālā "Sopota". Arnis Mednis saņēmis arī "Lielo mūzikas balvu" par sasniegumiem Latvijas mūzikā.

Laikā no 1994. līdz 2001.gadam viņš izdevis sešus solo albumus, kā arī 2001.gadā pārstāvējis Latviju Eirovīzijas konkursā ar dziesmu "Too much". Mūziķis sarakstījis mūziku teātra izrādēm "Pepija" un "Superdetektīvs Blumkvists", bet pirms pāris gadiem Mednis piedalījies šovā "Koru kari", vadot Rīgas dzelteno kori.

TVNET novēl drīzu izveseļošanos!

Komentāri (119)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu