Latviju "Jaunajā Vilnī" pārstāvēs LieneCandy

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā notikušajā Eiropas atlases kārtā starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam "Jaunais vilnis 2011" no Latvijas uz finālu žūrija izvirzījusi dziedātāju Lieni Bronušu jeb LieneCandy.

(papildināts viss teksts)

"Esmu apmierināta. šodien viss izdevās labi," TVNET pēc uzvaras komentē Liene.

"Šogad šis pasākums ir noorganizēts labāk kā jebkad. Piemēram, pērn konkurss notika klubā "Godvil". Bija dažādas problēmas ar skaņu, taču šogad viss ir ideāli," atzīst dziedātāja.

Jau ziņots, ka no Latvijas atlases kārtā piedalījās vairāki dziedātāji, tostarp no televīzijas šova "O!Kartes Akadēmija" iepazītie Nikolajs Puzikovs un Samanta Poļakova jeb Samanta Tīna, kā arī dziedātāja Natālija Tumševica.

Dalībnieku sniegumu vērtēja žūrija, kurā piedalījās žūrijas līdzpriekšsēdētāji Raimonds Pauls un Igors Krutojs, konkursa galvenais direktors Aleksandrs Rumjancevs, konkursa galvenais režisors Aleksandrs Revzins, operas soliste Inese Galante, konkursa muzikālais producents Jevgeņijs Orlovs, konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans, izdevniecības nama "Petit" prezidents Aleksejs Šeiņins, radio "Mix FM" galvenais producents Andrejs Feldmanis, telekompānijas LNT galvenais producents Andrejs Ēķis, Jūrmalas mēra padomnieks kultūras jautājumos Raimonds Munkevics un koncertzāles "Dzintari" pārstāvis Ļevs Ostrovskis.

Konkursa atlasē piedalījās arī TV šova "Okartes akadēmija" uzvarētāja Samanta Tīna. Kā dziedātāja pastāstīja portālam TVNET, tad konkursā viņa piedalās, jo uzskata, ka pasākums ir diezgan prestižs. Samanta uzsver:

Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
"Jākoncentrējas uz saviem priekšnesumiem un jāizliekas par visiem simts procentiem. Man ir prieks par visiem, kuri ir tikuši šajā pēdējā atlases kārtā,"

saka Samanta.

Eiropas atlases kārtā Latviju pārstāvēja arī ventspilnieks Roberts Pētersons, dziedātājs Jānis Lemežis jeb Johnny, kurš kopā ar aktrisi Jolandu Suvorovu piedalījās "TV3" šovā "Dziedi ar zvaigzni", kā arī grupa "Riči" un citi izpildītāji. TVNET "Ričiem" uzdeva pāris ar konkursu saistītus jautājumus.

Kādēļ piedalāties šajā konkursā?

Riči: Latvijā ir divi pasākumi, ar kuru palīdzību var izsisties - Eirovīzija un "Jaunais Vilnis". Mēs sadalījām prioritātes un izvēlējāmies šo konkursu.

Vai nevarējāt piedalīties arī Eirovīzijā?

Riči: Abos konkursos piedalīties mēs nevaram, jo tas prasa pārāk daudz spēka.

Ko domājat par šī gada konkurentiem?

Riči: Konkurss ir konkurss un visi uz to varēja gatavoties vienādi. Grūti kaut ko prognozēt. Tad jau redzēsim.

Raimonds Pauls un Igors Krutojs
Raimonds Pauls un Igors Krutojs Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu