Apprecējusies politiķe Sandra Kalniete

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16.jūlijā Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas dzimtsarakstu nodaļā apprecējusies mākslas zinātniece, diplomāte un Eiropas parlamenta deputāte Sandra Kalniete un viņas draugs - trimdas latvietis, Šveicē dzīvojošais Latvijas pilsonis arhitekts Ansis Reinhards, raksta žurnāls "Privātā dzīve".

Saņēmusi žurnālistu apsveikumus, Kalniete vien īsi noteica: "Paldies, jā, apstiprinu, mēs ar Ansi esam apprecējušies. Ansim šīs ir pirmās laulības. Bērnu viņam nav. Mūsu reģistrēšanās notika ļoti diskrēti - bijām tikai mēs abi un liecinieki. Un es joprojām esmu Sandra Kalniete, viņš - Ansis Reinhards. Mums bija plānotas nelielas ģimenes svinības, taču sanāca pēc reģistrēšanās doties uz Kokneses mēra Viestura Cīruļa bērēm."

Kalniete nekad nav vēlējusies atklāt savu privāto dzīvi, raksta "PDz", tāpēc par to zināms ļoti maz. Vien tas, ka viņai aiz muguras jau ir šķirta laulība, kurā dzimušais dēls miris, bet

mazdēls Armands šobrīd ir 18 gadu vecs un mācās Kultūras koledžā.

Savu tagadējo dzīvesbiedru Ansi Reinhardu Sandra Kalniete pirmo reizi sastapusi jau 1989.gadā, kad viņš bija atbraucis uz Tautas frontes pirmo kongresu.

"Ansis man ir ļoti tuvs cilvēks. Ārzemēs tādas attiecības sauc par pastāvīgo partnerību, kas ir juridisks jēdziens. Mūsu dzīve visu laiku bija starp divām valstīm, tagad tā ir starp trijām. Uz Šveici pie viņa braucu ļoti reti, jo Ansis vēlas būt Latvijā," žurnālam paudusi Kalniete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu