Atklāj konkursu "Jaunais vilnis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst.19 Dzintaru koncertzālē tiks atklāts 10.starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2011", kas Jūrmalā notiks līdz 31.jūlijam.

Konkursa atklāšanas vakarā uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstāsies gan Krievijas zvaigznes, gan arī citu valstu spilgtākie mūziķi, kā arī pirmo reizi uz lielās skatuves būs redzami šā gada konkursa dalībnieki.

Konkursa atklāšanas vakarā skatītājus sagaida Balkānu mūziķa Gorana Bregoviča un britu dziedātāja Sīla uzstāšanās, savukārt vakara vadītāji būs Sergejs Lazarevs, Ļera, Jūlija Kovaļčuka, Timurs Rodrigess un Ksenija Sobčaka.

Konkursa pirmajā dienā dalībniekiem būs jāizpilda pasaules hits, otrajā konkursa dienā dalībniekiem būs jāizpilda savas valsts hits, savukārt trešajā konkursa dienā dalībniekiem būs jāizpilda kāda oriģināla dziesma.

Latvijas dalībniece Liene Candy konkursā kā pasaules hitu izpildīs Eltona Džona dziesmu "Can You Feel the Love Tonight" no animācijas filmas "Karalis lauva", savukārt kā valsts hits tiks izpildīta Roberta Lejasmeijera dziesma "Rīts ir tālu vēl", bet trešā dziesma būs pašas dziedātājas sadarbībā ar Kurtu Kesadaru Amerikā radīta dziesma.

Atgādināsim, ka šogad starptautisko jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2011" piedalīsies 16 dalībnieki, kas pārstāvēs 13 valstis. No Armēnijs konkursā piedalīsies dziedātājs Ēriks, ASV - dziedātājs Džeidens Filders, Baltkrievijas - dziedātāja Juzari, Brazīlijas - dziedātājs Rodžers Riko, Kirgizstānas - duets "Biškek", Kazahstānas - duets "A-lau", Latvijas - dziedātāja Liene Candy, Lietuvas - dziedātājs Donny Montell jeb Donats Montvīdas, Polijas - duets Monika Višņevska un Mihails Bobers, Krievijas - dziedātājs Andrej Grizz-Lee, kā arī grupa "N.A.O.M.I.", Togo Republiku - dziedātāja Dženna Hofa, Uzbekistānu - duets "Twins", savukārt Ukrainu šogad konkursā pārstāvēs dziedātājs The Koļa Serga un Maša Sobko.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu