LieneCandy: esmu gatava dziedāt Paula dziesmu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursa "Jaunais vilnis" pirmajai dienai, kad dziedātājiem bija jāizpilda pasaules hiti, Latvijas pārstāve LieneCandy bija izvēlējusies Eltona Džona dziesmu no animācijas filmas "Karalis Lauva". Šķiet, šī Lienes izvēle attaisnojās, jo pēc viņas priekšnesuma skatītāju zālē bija īstas ovācijas.

Arī žūrija bija atsaucīga, novērtējot Lienes sniegumu ar gana augstām atzīmēm, ierindojot mūsu valsts pārstāvi augstajā 3. vietā.

Nokāpjot no skatuves, dziedātāja nokļuva dažādu valstu žurnālistu jautājumus krustugunīs. Lūgta komentēt savas izjūtas, Liene atzina, ka īsti nav nodziedājusi tā, kā viņai būtu gribējies. "Tomēr

nodziedāju tik labi, cik vien šajā gadījumā spēju – no visas sirds un dvēseles.

Ceru, ka Latvija leposies ar to, ko paveicu."

Priekšnesuma laikā viņai ļoti esot palīdzējis skatītāju atbalsts, par ko dziedātāja saka lielu paldies: "To nevarēja nejust, un skatītāju atbalsts man ir ļoti svarīgs!"

Saņemtās atzīmes gan dziedātāja nevarēja komentēt, jo uztraukumā nebija īsti saklausījusi žūrijas vērtējumu.

"Pagaidām vēl nedaudz esmu "Lauvu karaļa" noskaņās, bet ceturtdien no rīta sākšu domāt par vakarā izpildāmo Raimonda Paula dziesmu. Ja es varēju šodien nodziedāt, tad esmu pārliecināta, ka rīt nodziedāšu vēl labāk!" pirms došanās atpūsties saviem faniem un atbalstītājiem solīja Liene.

Atgādināsim, ka sākotnēji Liene konkursam kā savas valsts hitu bija izvēlējusies dziesmu "Rīts ir tālu vēl", taču konkursa režisors Aleksandrs Revzins to noraidīja, liekot dziedātājai atrast citu skaņdarbu. Tāpat arī presē izskanējusi informācija, ka Lienei konkursa rīkotāji nav atļāvuši dziedāt latviski, tādēļ konkursa otrajā dienā viņa Raimonda Paula dziesmu "Celš uz gaismu" ("Putj k svetu"), ko dziedātājs Igo pirms vairāk nekā divdesmit gadiem atskaņoja konkursā "Jūrmala", izpildīs krievu valodā.

Jāpiebilst, ka šodien LieneCandy uzstāsies modes mākslinieces Ilzes Patmalnieces darinātajā bordo krāsas tērpā. "Tērpu taisīju ar domu, lai tas piestāvētu Lienei, krāsas ziņā līdzinātos mūsu valsts karogam un arī atbilstu izpildāmajai dziesmai," atklāja Ilze.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu