"Rolling Stone" diskriminē ateistu Džerveisu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas seriāla "Office" ("Ofiss") un filmas "The Invention of Lying" zvaigzne - britu komiķis Rikijs Džerveiss (Ricky Gervais) diemžēl nenonāks uz amerikāņu žurnāla "Rolling Stone" vāka, jo izdevuma redakcijai iesūtītajā fotogrāfijā redzams krustā sistā pozā ar uzrakstu "ateists" uz krūtīm, ziņo ārvalstu prese.

Žurnāls Džerveisam pasūtīja vāka foto (skat. resursus), lai ilustrētu interviju ar seriāla "Office" radītāju, un aktieris redakcijai nosūtīja māksliniecisku krucifiksa imitācijas attēlu, kurā viņš redzams puskails, ar ērkšķu kroni, neīstām asinīm uz sejas un mikrofonu statīvu kā krusta šķērskoku.

Izdevuma redaktori palūdza Džerveisam vēl kādu citu foto, ja nu gadījumā kādiem kristiešu lasītājiem rastos iebildumi, bet Džerveiss uzstāja uz savu variantu, un rezultātā žurnāla vāka fotogrāfijai tika izvēlēta dziedātājas Rianas (Rihanna) bilde.

"Es vēlējos šādu foto uzņemt jau divdesmit gadus.

Beidzot to pēc žurnāla "Rolling Stone" pasūtījuma īstenoju šonedēļ ar fotogrāfu Riču Hārdkāstlu. Diemžēl žurnāla vadība nolēma, ka šāds attēls būs pārāk kliedzošs viņu auditorijai," "Huffington Post" blogā raksta Džerveiss.

Šī nav pirmā dažādi vērtētā Džerveisa bilde. Nesen viņš publiskojis foto, kurā pozē pašnāvnieciska klauna kostīmā ar pistoli mutē.

Pietiekoši skandalozas ir bijušas arī viņa vadītās "Zelta globusu" balvu pasniegšanas ceremonijas, pēdējā no kurām viņš noslēgumā pateicies Dievam par to, ka ir ateists (skat. video).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu