Krievu dziedātāja "Valērija" JV laikā aktīvi sporto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro gadu pēc kārtas Krievijas estrādes zvaigzne Valērija starptautiskā festivāla "Jaunais vilnis" laikā izmanto salona "Studio3" pakalpojumus un "Power Plate" trenažieri. Zvaigzne uzskata, ka "Power Plate" ir labākais veids, kā aizņemtas sievietes ikdienā sevi var uzturēt lieliskā fiziskā formā.

"Jaunā viļņa" laikā slavenību iecienītais trenažieris tiek nogādāts viesnīcā, kurā mitinās Valērija. Tāpat salons "Studio3" piedāvā arī privātu "Power Plate" treneru pakalpojumus. Galvenie Valērijas lieliskās fiziskās formas noslēpumi ir jogas nodarbības un regulāri treniņi ar "Power Plate" privātā trenera vadībā.

Krievijā ir izdota Valērijas grāmata „Йога с Валерией”, kurā aprakstīta jogas un sporta nozīme viņas dzīvē. Grāmata ir iedvesmojoša, tās saturs atspoguļo fizisko aktivitāšu nozīmi dzīvē ne tikai no estētiskā, bet arī no veselības un pašsajūtas viedokļa.

Par "Studio3"

"Studio3" ir skaistumkopšanas salons, kas piedāvā ne tikai klasiskos skaistumkopšanas pakalpojumus, bet arī sporta nodarbības ar pasaules slavenību iecienīto "Power Plate" trenažieri. Lai uzturētu sevi lieliskā fiziskā formā, "Power Plate" izmanto Madonna, Kailija Minoga, Klaudija Šīfere, Elle Makfērsone un Sindija Krauforde. Tāpat "Studio3" saviem klientiem piedāvā Latvijas mākslinieku izstrādātus sieviešu apģērbus un aksesuārus. Vairāk par skaistumkopšanas salonu uzziniet www.studio3.lv.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu