Sloka dodas mācīties uz Londonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Talantu šova "O!Kartes akadēmija" otrās vietas ieguvēja Evija Sloka dosies mācīties uz Lielbritāniju, raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Mūziķe jau ceturtdien, 18.augustā, dosies uz Lielbritānijas pilsētu Gilfordu, kur sāks mācības Mūsdienu mūzikas akadēmijā (Academy of Contemporary Music). "To izvēlējos labo atsauksmju dēļ, ko saņēmu no vairākiem saviem draugiem," žurnālam teikusi Sloka. Viena no viņas padomdevējām ir arī grupas "Putnu balle" dalībniece Paula Ķiete, kura savas zināšanas papildinājusi šajā skolā.

Jau tagad Evija zinot, ka visdārgāk šajā valstī izmaksā dzīvošana un transports, tādēļ dziedātāja Lielbritānijā plāno dzīvot kopā ar citiem akadēmijas studentiem īrētā mājā". Atšķirībā no Latvijas Lielbritānijā labāk ir īrēt māju, nevis atsevišķu dzīvokli. Turklāt visi studenti ir mūziķi, un tas nozīmē tāāādu tusiņu," teikusi mūziķe.

Sloka arī pavēstījusi, ka pagaidām īsti nezinot, vai pēc studijām Lielbritānijā vispār atgriezīsies Latvijā, kur mūziķiem dzīve neesot viegla. "Turpretim, kļūstot populārai kādā no lielajām valstīm - Lielbritānijā vai Amerikā -, tu vari labi dzīvot un pārtikt tikai no mūzikas radīšanas," paudusi dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu