Miris "Supermens" Kristofers Rīvs (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Miris aktieris Kristofers Rīvs, kas pēdējos deviņus gadus cieta no vispārējas paralīzes jāšanas sportā gūtas traumas dēļ.

Rīvs nomira 52 gadu vecumā savās mājās Ņujorkā – iestājās koma, kurai sekoja sirdsdarbības apstāšanās, pavēstīja viņa preses sekretārs. Pēdējos mēnešus aktieris pavadīja slimnīcā. Viņa sieva Dana Rīvs pateicās medicīnas darbiniekiem, kas atviegloja uzturēšanos slimnīcā, kā arī izteica pateicību visiem Kristofera Rīvs faniem par atbalstu. Kaut arī Kristoferam pasaules slavu atnesa viņa atveidotais komiksu varonis "Supermens" 1978., 1980., 1983. un 1987. gada filmās, pats aktieris deva priekšroku teātra skatuvei, piedaloties gan Londonas, gan Ņūjorkas mūziklos. Par spīti paralīzei 1995.gadā Rīvs aktīvi iesaistījas sabiedriskajā dzīvē, piedalījās vairākās filmās, kā arī debitēja kā režisors 1997.gadā. Viņš arī centās vērst Holivudas kinoindustrijas uzmanību uz problēmām, kas saistītas ar invalīdu-aktieru ikdienu, strādājot kino biznesā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu