Rajeckai iesaka pamest Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtējā skandāla epicentrā nokļuvusi latviešu populārās mūzikas dīva Olga Rajecka, kura ar saviem izteicieniem sākumā aizkaitinājusi, bet tagad arī aizvainojusi krievu tautības cilvēkus.

"Ja jau viņai Latvijā ir tik slikti, lai brauc projām," šorīt no rīta radio PIK 100FM ēterā paziņoja rīta programmas vadītāja.

Pēdējā laikā dziedātāja Olga Rajecka aktīvi kritizē bijušā valsts prezidenta Valda Zatlera aktivitātes. Dziedātāja ļoti negatīvi izteicās par Zatlera sadarbību ar "Saskaņas centru". Savukārt tagad Rajecka nākusi klajā ar paziņojumu, ka sen bija laiks nojaukt Uzvaras pieminekli. Viņasprāt, sākumā cilvēki izrādītu neapmierinātību, bet vēlāk visi aizmirstu par šāda pieminekļa esamību.

"Lai viņa vai kāds cits pamēģina to izdarīt. Varam tikai pieļaut, uz ko cilvēki būtu gatavi..." šos izteikumus komentēja PIK100FM rīta programmas vadītāja, ironiski piebilstot: "Iespējams, ka viņa ir apvainojusies, ka krievvalodīgās radiostacijas nespēlē viņas dziesmas? Nav jau ko spēlēt, jo tādu nemaz nav."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu