Samantas Tīnas «Sex songs» priecē Uzvaras parka publiku (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

9. maijā koncertu Uzvaras parkā sniedza skandalozā producenta Jura Millera protežē - jaunā dziedātāja Samanta Tīna, vēsta portāls «Kas Jauns».

Aizvakar pie Uzvaras pieminekļa pulcējās vairāki tūkstoši ļaužu, kuri atzīmēja Uzvaras dienu. Mūziķis Ainars Mielavs, kurš šajā pasākumā uzstājās vairākus gadus pēc kārtas, iepriekš medijos saņēma bargu kritiku par to, ka uzstājas Padomju Latvijas ideju slavinošā pasākumā.

Šogad viņa vietu uz skatuves pie pieminekļa bija ieņēmusi jaunā dziedātāja, Eirovīzijas un televīzijas šovu dalībniece Samanta Tīna, kas uzstājās ar vairākām dziesmām. Koncertu sanākušajiem viņa veltīja tieši pirms Rīgas mēra Nila Ušakova kāpšanas uz skatuves.

Tīna dziedāja dziesmas gan latviski, gan latgaliski, kā arī angliski. Piemēram, viņa izpildīja kompozīcijas «Auga, auga rūžeņa», «Je t'aime» un citas.

«Tā bija mana izvēle piedalīties šajā pasākumā, jo piedalīšos un pārstāvēšu Latviju starptautiskā mūzikas konkursā «Slavanski Bazaar 9».

Uzstāšanās pie Uzvaras pieminekļa man bija liela iespēja sevi parādīt atbilstošai mērķauditorijai.

Šī bija nekomerciāla uzstāšanās manis pašas interesēs. Viss, kas saistīts ar 9. maija svētkiem, visu cieņu, bet es politiskiem jautājumiem nepievēršos. Tas, kā mani uzņēma, bija forši. Publikai uzstāšanās patika, viņi mani uzņēma silti,» portālam «Kas Jauns» intervijā skaidrojusi dziedātāja.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu